Vydržení a jeho zápisy do katastru nemovitostí - Macalák, Ľubomír (2007)
Tato bakalářská práce vysvětluje problematiku zápisu vlastnického práva k nemovitosti popřípadě práva odpovídajícího věcnému břemeni vzniklého na základě vydržení do katastru nemovitostí, dále se zabývá prameny a platnou právní úpravou vydržení.