Možnosti a limity postihu za drogové delikty - Konečná, Jana (2007)
Téma mojí práce jsou možnosti a limity postihu za drogové delikty. První část jsem věnovala popisu skutkových podstat drogových deliktů, tj. trestných činů podle §187 - 188a) Trestního zákona ČR. Snažila jsem se vysvětlit pojmy, které by nemusely být jasné ze samého textu zákona. Dále pak jsem hovořila o možných sankcích, které by za tyto trestné činy přicházely v úvahu.