Katastr nemovitostí - Kovářová Jirušková, Blažena (2007)
Katastr nemovitostí České republiky představuje soupis, popis a geometrické a polohové určení vybraných nemovitostí na území státu a jeho součástí je evidence vlastnických a jiných věcných práv a dalších zákonem stanovených práv k těmto nemovitostem.