Přestupky proti majetku - Halberštát, Milan (2007)
Snažil jsem se porovnávat skutkovou podstatu přestupků proti majetku s majetkovými trestnými činy. Převážně jsem tedy používal judikaturu týkající se majetkových trestných činů, jenž lze analogicky použít na přestupky proti majetku.