Rozmnožování a vývoj obratlovců - Váchová, Zuzana (2007)
Diplomová práce se zabývá rozmnožováním a vývojem obratlovců. Zahrnuje informace o vzniku a vývoji pohlavních buněk, oplození, vývoji jedince a rozmnožovací soustavě obratlovců.