Sbírka úloh zaměřená na obyčejné diferenciální rovnice vyšších řádů - Kunovská, Alžběta (2007)
Jde o sbírku úloh zaměřených na diferenciální rovnice vyšších řádů. Sbírka obsahuje kromě řešených a neřešených příkladů s výsledky i nejnutnější teorii. Dále je ve sbírce sada příkladů zaměřených na fyzikální aplikace diferenciálních rovnic vyšších řádů.