Astigmatismus a korekce brýlovými skly - Vlasák, Ondřej, 1984- (2007)
Tato bakalářská práce shrnuje poznatky o diagnostice a korekci očního astigmatismu. Podrobněji je popsána oblast korekce brýlovými čočkami. Nemálo místa je zde věnováno také novým dostupným technologiím v diagnostice rohovkového astigmatismu. Setkáme se zde i s řešením problematiky keratokonu.