Beta - glukany - Smetanová, Kateřina (2007)
Tato bakalářská práce shrnuje současné poznatky o beta-glukanech, především ve vztahu ke zdraví člověka. Jsou zde zmíněny jejich přírodní zdroje, vlastnosti a účinky na lidský organismus.