Přístroje k vyšetření binokulárního vidění - Jakubcová, Kamila; Jurečka, Tomáš, 1972-; Masarykova univerzita. Klinika nemocí očních a optometrie (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku přístrojů k vyšetření binokulárního vidění. Obsahuje také kapitoly, které se věnují anatomii částí zrakového orgánu, které úzce souvisí s binokularitou. Dále zahrnuje části týkající se binokulárního vidění, jeho patologie a postupu vyšetření při strabismu manifestním a latentním.
This bachelor thesis is intent on problems of apparatus, that examine binocular vision. It contains chapters, that describe the anatomy of the parts the visual organ, which are nearly connected with binocular vision. Next there are parts refering to the binocular vision, its patology and the process of examination the apparent and latent strabismus.
Vedoucí práce: Tomáš Jurečka.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2007.
Keywords: binokulární vidění; troposkop; Worthova světla; binocular vision; bakalářské práce