Přístroje k vyšetření binokulárního vidění - Jakubcová, Kamila (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku přístrojů k vyšetření binokulárního vidění. Obsahuje také kapitoly, které se věnují anatomii částí zrakového orgánu, které úzce souvisí s binokularitou. Dále zahrnuje části týkající se binokulárního vidění, jeho patologie a postupu vyšetření při strabismu manifestním a latentním.