Evidování věcných břemen v katastru nemovitostí - Bartáková, Eva (2007)
Práce se zabývá evidováním věcných břemen v katastru nemovitostí. Osvětluje základní pojmy problematiky věcných břemen, historický vývoj evidování věcných břemen a současnou právní úpravu této problematiky.