Věcná břemena - Bečanová, Radmila (2007)
Věcná břemena, obecná ustanovení o věcných právech k cizí věci, mechanismy vzniku věcných břemen,zánik věcných břemen, věcná břemena v praxi, výkon jejich práv podle jednotlivých druhů.