Poskytování informací z katastru nemovitostí - Diviš, Jan (2007)
Bakalářská práce vychází z historického vývoje pozemkových evidencí a principu formální publicity, popisuje způsoby poskytování údajů z katastru nemovitostí ČR s naznačením trendů v jeho dalším vývoji.