Změna postoje v závislosti na pořadí hrozby a doporučení - Tříletá, Lenka (2007)
Diplomová práce se zabývá tématem postojů, konkrétně změn postojů. Obsahuje definování postoje a jeho vymezení, popis změny postoje a modelů s tím souvisejících. Výzkumná část se zabývá zjištěním vlivu proměnné pořadí emocionálního a racionálního působení v textu.