Vztah osobní angažovanosti a pracovní satisfakce zaměstnanců konkrétní firmy - Štaflová, Kristina (2007)
Diplomová práce se zabývá tématem osobní angažovanosti a pracovní spokojenosti. Obsahuje teoretické vymezení použitých konstruktů a popis personálního rozvoje v konkrétní firmě, kde se uskutečnil výzkum. Empirická část se zabývá zjištěním vztahu mezi pracovní spokojeností a relevantními proměnnými souvisejícími s personálním rozvojem.