Sebereflexe role lektora vzdělávajícího dospělé ve výpovědích lektorů - Špačková, Andrea (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku sebereflexe role lektora vzdělávajícího dospělé. Teoretická část zahnuje informace týkající se vzdělávání dospělých, učení dospělých a sebereflexi lektora. V praktické části je popsána realizace výzkumného šetření, které je zaměřeno na sebereflexi role lektora ve výpovědích lektorů.