Koncept smrti u dětí - Loučka, Martin, 1985- (2007)
Cílem práce je zpracovat přehledovou studii na téma vývoj konceptu smrti u dětí. V empirické části se autor věnuje zkoumání vztahu osobní zkušeností se smrtí na vývoj konceptu smrti u dětí mladšího školního věku.