Dopady prvého jadrového testu KĽDR na jednanie vybraných aktérov medzinárodného spoločenstva - Klimko, Marian (2007)
Práca analyzuje dopady prvého jadrového testu Kórejskej ľudovo demokratickej republiky. Snaží sa poukázať na rôzne ohlasy a reakcie jednotlivých krajín.