Společná trestní politika Evropské unie jako důsledek procesu „spillover“ - Starý, Lukáš (2007)
Cílem práce nazvané Společná trestní politika Evropské unie jako důsledek procesu „spillover“ je analýza činnosti Evropské unie v oblasti tresní regule. Pozornost věnuji propojenosti a prolínání komunitárního a unijního pilíře EU. Rozebrána je taktéž úloha Evropského soudního dvoru. Práce se taktéž zabývá možným budoucím vývojem ve zkoumané oblasti.