Kontrola výkonu přenesené působnosti vykonávané kraji a obcemi - aktuální stav a možnosti dalšího vývoje - Pösl, Tomáš, 1975- (2007)
Bakalářská práce pojednává zejména o provádění kontroly výkonu přenesené působnosti obcí a krajů - současný stav a možnosti dalšího vývoje. Po úvodu, kde je vymezena základní problematika, je v první kapitole teoreticky pojednáno o pojmech dozor a kontrola a vymezení přenesené a samostatné působnosti.