Zajištění a plnění fiskálních příjmů ČR orgány Celní správy - Pánek, Tomáš (2007)
Bakalářská práce komplexně popisuje souhrn činností orgánů celní správy včetně jejich změn, ke kterým došlo v posledních letech a jejich návaznost a vztahy na jeden z hlavních úkolů celní správy, kterým je zabezpečení plnění státního rozpočtu. Dále tato práce ukazuje, které příjmy státního rozpočtu celní správa zajištuje a jakým způsobem toto provádí.