Negativní platonismus /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Patočka, Jan, 1907-1977 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Oikoymenh, 2007.
Edition:3., opr. vyd.
Series:Oikúmené (OIKOYMENH). Malá řada ; sv. 4
Subjects:
LEADER 03157nam a22008057a 4500
001 MUB01000505335
003 CZ BrMU
005 20101020144258.0
008 070607s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
015 |a cnb001709654 
020 |a 978-80-7298-273-8 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 11  |x Metafyzika  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 123.1  |2 MRF 
080 |a 14(100)"15/20"  |2 MRF 
080 |a 141.131  |2 MRF 
080 |a 14(38)  |2 MRF 
100 1 |a Patočka, Jan,  |d 1907-1977  |7 jk01091914  |4 aut 
245 1 0 |a Negativní platonismus /  |c Jan Patočka. 
250 |a 3., opr. vyd. 
260 |a Praha :  |b Oikoymenh,  |c 2007. 
300 |a 71 s. 
490 1 |a Oikúmené. Malá řada ;  |v sv. 4 
500 |a Vydáno u příležitosti nedožitých 100. narozenin autora. 
650 0 7 |a metafyzika  |7 ph115266  |2 czenas 
650 0 7 |a řecká antická filozofie  |7 ph128248  |2 czenas 
650 0 7 |a platonismus  |7 ph124111  |2 czenas 
650 0 7 |a novověká filozofie  |7 ph136915  |2 czenas 
650 0 7 |a svoboda  |7 ph116345  |2 czenas 
650 0 9 |a metaphysics  |2 eczenas 
650 0 9 |a Greek philosophy (ancient)  |2 eczenas 
650 0 9 |a platonism  |2 eczenas 
650 0 9 |a modern philosophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a liberty  |2 eczenas 
830 0 |a Oikúmené (OIKOYMENH).  |p Malá řada ;  |v sv. 4 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20070607  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a DOFKOVA  |b 02  |c 20070608  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070926  |l MUB01  |h 1251 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20070926  |l MUB01  |h 1251 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20101020  |l MUB01  |h 1442 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1723 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1422 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130430  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1832 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0231 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2241 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2325 
M54 |a 14 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 19-b-160  |5 2570710096  |4 Výzk. záměr 2001  |8 20070926  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s výzk.zám 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-20745  |9 B1-881  |5 4240743991  |8 20070607  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 20070607  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-20745  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 21  |j SKFSS 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 19-b-160  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV