Starobní věk a starobní důchod - Šmejkalová, Jana (2007)
Závěrečná práce se zabývá problematikou starobního věku a problematikou starobního důchodu za účinnosti současného právního předpisu - zákona č. 155/1995 Sb. o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů.