Opravné prostředky ve správním řízení - Křepelka, Mikuláš (2007)
V úvodu práce je vysvětlen pojem a průběh správního řízení, následuje rozbor jednotlivých prostředků nápravy rozhodnutí správního orgánu. Práce je věnována nejen řádným a mimořádným opravným prostředkům obsaženým v zákoně č. 500/2004 správním řádu, ale i prostředkům dozoru a prostředkům ochrany v rámci soudní kontroly veřejné správy, které s opravnými prostředky bezprostředně souvisí.