Daňová kontrola - Jedlička, Luboš (2007)
Obsahem této práce je provádění zvláštní části daňového řízení, která se jmenuje daňová kontrola. Tato práce je zaměřena konkrétně na daňovou kontrolu v oblasti spotřebních daní. Je zde popsána vlastní daňová kontrola se všemi souvislostmi, které se vztahují k daňovému řízení. V úvodu se věnuji převodu správy spotřebních daní z finančních orgánů na celní správu.