Analýza parlamentních voleb na Slovensku v roce 2006 - Ziegler, Aleš, 1982- (2007)
Práce se zabývá analýzou předčasných parlamentních voleb na Slovensku v roce 2006. V rámci této analýzy práce pojednává o vývoji slovenského stranického systému v letech 2002 - 2006, věnuje se předvolební kampani a výsledkům voleb či rozebírá vybrané téma volebních programů relevantních politických stran.