Slovenská národní strana od rozštěpení v roce 2001 do účasti ve vládní koalici v roce 2006 - Stejskalová, Pavlína; Kopeček, Lubomír, 1975-; Masarykova univerzita. Katedra politologie (2007)
Slovenská národní strana: Od rozštěpení v roce 2001 do účasti ve vládní koalici v roce 2006 Práce se zabývá procesy štěpení a následného sjednocení SNS v letech 2001 - 2005, parlamentními volbami v roce 2006, elektorátem SNS, komparace volebních programů SNS a působením SNS ve vládě do konce roku 2006. Práce se především snaží odpovědět na otázku: Jaký je důvod úspěchu SNS v parlamentních volbách 2006?
Slovak National Party (SNP): From fissure in 2001 to participation in government in 2006. The bachelor thesis deals with fissure and subsequent uniting from 2001 to 2005, parliamentary election in 2006, voters of SNP, comparison of election platforms of SNP and work of SNP to the end 2006. Thesis wants to make an answer on this question: What is reason for success of SNP in parliamentary election in 2006?
Vedoucí práce: Lubomír Kopeček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007.
Keywords: parlamentní volby; politické strany; vládní koalice; coalition government; parliamentary elections; political parties; Slovensko; Slovakia; bakalářské práce