ODS v českém stranicko-politickém systému po roce 2002 - Novotný, Ondřej; Kopeček, Lubomír, 1975-; Masarykova univerzita. Katedra politologie (2007)
Tato bakalářská práce pojednává o vývoji pozice a role Občanské demokratické strany v českém stranicko - politickém systému v letech 2002-2007 (leden).
This bachelors work deals with the development of position and role of the Civic Democratic Party in the Czech party and political system in the years 2002-2007 (January).
Vedoucí práce: Lubomír Kopeček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007.
Keywords: Občanská demokratická strana; volby; volební kampaň; election campaign; elections; bakalářské práce