ODS v českém stranicko-politickém systému po roce 2002 - Novotný, Ondřej (2007)
Tato bakalářská práce pojednává o vývoji pozice a role Občanské demokratické strany v českém stranicko - politickém systému v letech 2002-2007 (leden).