Politický systém v multietnickém státě - Případ Bosny a Hercegoviny - Kasum, Damir, 1984- (2007)
Prace se zabývá analýzou a popisem politického systému v multietnickém státě prostřednictvím případové studie Bosny a Hercegoviny.