Marketingově orientovaná strana případ Labour Party v parlamentních volbách 2005 - Paličková, Iveta (2007)
Tato bakalářská diplomová práce si kladla za cíl zjistit, zda se britská Labour Party v roce 2005 skutečně orientovala na trh a byla tedy marketingově orientovanou stranou podle modelu britské politoložky Jennifer Lees-Marshment. Zabývala se rolí hlavních témat kampaně, pozicí leadera strany a v neposlední řadě, zda kampaň strany vykazovala prvky postmoderní volební kampaně.