Skončení pracovního poměru v českém pracovním právu - Sedláček, Milan; Hrabcová, Dana; Masarykova univerzita. Katedra pracovního práva a sociálního zabezpečení (2007)
Skončení pracovního poměru v českém pracovním právu.
The termination of employment in Czech labor law. The goal of the Labor codes shouldn’t be to make it easier for employers to fire employees without just cause.
Vedoucí práce: Dana Hrabcová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: pracovněprávní vztahy; pracovní právo; labor-law relations; labor laws and legislation; bakalářské práce