Pracovní doba podle nového zákoníku práce - Kostková, Šárka (2007)
Tématem této bakalářské práce je pracovní doba podle nového zákoníku práce. Tato práce provádí analýzu nových institutů týkajících se pracovní doby obsažených v zákoně č. 262/2006 Sb., zákoník práce. Práce srovnává úpravu pracovní doby podle starého a nového zákoníku práce a současně hodnotí změny právní úpravy pracovní doby ve vztahu k požadavkům Evropské unie.