Kontrola dodržování povinností vyplývajících z pracovněprávních předpisů - Štulpová, Monika (2007)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala problematikou kontroly nad dodržováním povinností vyplývajících z pracovněprávních předpisů v České republice. Na začátku jsem uvedla některé základní pojmy pracovního práva, které s dnaou problematikou souvisí.Další část práce se věnuje kontrolním vztahům jako odvozeným pracovněprávním vztahům.