Volební geografie Pardubického kraje - Verner, Pavel, 1983- (2007)
Práce se zabývá volební geografií Pardubického kraje. Ověřuje hypotézu, tvrdící, že ačkoliv se měnily volební výsledky jednotlivých stran, území jejich volební podpory se prakticky nezměnilo. Práce rovněž navrhuje způsob měření intenzity volební podpory politických stran a jeho znázornění na mapě.