Populismus v programu a politice Srbské radikální strany - Kubín, Tomáš (2007)
Práce se zabývá populismem Srbské radikální strany. Na základě teorie populismu podle Margaret Canovanové jsou nejprve rozebrány programové dokumenty a poté i reálná politika strany od vzniku strany do současnosti. Zjištěné závěry ohledně populismu strany a jeho konkrétních projevů jsou diskutovány ve vztahu k jejím volebním ziskům.