Volební geografie Znojma

Hlavním úkolem je najít volební okrsky podpory politických stran ČSSD, ODS, KSČM a KDU-ČSL ve městě Znojmě.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Příkazský, Jaromír (Dissertant)
Other Authors: Pink, Michal, 1976- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/144538/fss_b/
Cover Image
LEADER 07260ctm a22017777a 4500
001 MUB01000504778
003 CZ BrMU
005 20141002113144.0
008 070605s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
035 |a (ISMU-VSKP)136346 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 324  |x Volby, volební kampaně, referenda  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 324  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Příkazský, Jaromír  |% UČO 144538  |* [absolvent FSS MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Electoral geography of Znojmo  |y eng 
245 1 0 |a Volební geografie Znojma  |h [rukopis] /  |c Jaromír Příkazský. 
260 |c 2007. 
300 |a 54 l. :  |b tab., mapy. 
500 |a Vedoucí práce: Michal Pink. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007. 
520 2 |a Hlavním úkolem je najít volební okrsky podpory politických stran ČSSD, ODS, KSČM a KDU-ČSL ve městě Znojmě.  |% cze 
520 2 9 |a The main objective is to find the election districts of support of the political parties ČSSD, ODS, KSČM and KDU-ČSL in the city of Znojmo.  |9 eng 
650 0 7 |a volby  |7 ph116629  |2 czenas 
650 0 9 |a elections  |2 eczenas 
651 7 |a Znojmo (Česko)  |7 ge131456  |2 czenas 
651 9 |a Znojmo (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Politologie  |b Politologie  |c FSS B-PL PL (PL)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Pink, Michal,  |d 1976-  |7 mzk2008434124  |% UČO 10079  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/144538/fss_b/ 
CAT |c 20070605  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a FALTYSKOVA  |b 02  |c 20070911  |l MUB01  |h 1615 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0736 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0316 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1859 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110914  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110919  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0100 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20141002  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1434 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1355 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1503 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1730 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0956 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180314  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1100 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1913 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1124 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10