Sport a volný čas u dětí v 21. století - Hrdlík, Igor (2007)
ANOTACE Igor Hrdlík: Sport a volný čas u dětí v 21. století, MU 2007 Práce pojednává o tělesné kultuře nejstarších civilizací, o pohledu J. A. Komenského na tělesnou výchovu. Dále se zabývá sférou zájmů o sport, jeho úkoly a budoucím vývojem, historií města Brna a Uherského Hradiště, jejich sportovišť a vlivy počítačových her.