Konflikt versus zaměstnanecké klima - Graffe, Richard (2007)
Tato práce se zabývá kategorizací konfliktů v zaměstnání, prevencí konfliktů a možnostmi jejich řešení. Tematika konfliktů je nejprve teoreticky rozebrána, jsou nastíněny druhy konfliktů a jejich příčiny. Jejich vyhodnocení na základě praktického výzkumu v organizaci provozující krytý plavecký bazén je obsaženo v praktické části.