Srovnání německého (bavorského) a českého vzdělávacího systému a sportovních fakult - Doležalová, Jitka; Jůva, Vladimír, 1958-; Masarykova univerzita. Katedra společenských věd (2007)
DOLEŽALOVÁ, Jitka: Srovnání německých (bavorských) a českých vzdělávacích systémů a sportovních fakult. Diplomová práce. Brno: FSpS MU, 2007, 102 stran. V diplomové práci jsme se zabývali srovnáním vzdělávacích systémů České republiky a Spolkové země Bavorsko, vysokých škol a jejich sportovních fakult a v neposlední řadě Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně a Fakulty sportovních studií Technické univerzity v Mnichově.
DOLEŽALOVÁ, Jitka: Comparison of German (Bavarian) and Czech educational systems and sports faculties. Master's thesis. Brno: FSpS MU, 2007, 102 pages. This master's thesis compares educational systems in the Czech Republic and the German federal state of Bavaria, their universities, faculties of sports studies, sports institutes and also the Faculty of Sports Studies at Masaryk University in Brno and the Faculty of Sports Studies at Technical University of Munich.
Vedoucí práce: Vladimír Jůva.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: sport; vysoké školy -- Česko; vzdělávací systémy -- Česko; educational systems; sports; universities and colleges; diplomové práce; master's theses