Násilí na stadionech - Smejkal, Vladimír (2007)
Název práce: Násilí na stadionech Jméno a příjmení: Bc. Vladimír Smejkal Vedoucí práce: doc. PhDr. Sekot Aleš, CSs. Univerzita: Masarykova univerzita Fakulta sportovních studií Brno Počet stran: 51 Počet titulů použité literatury: 22 Rok vydání: 2007.