Odpovědnost za pracovní úrazy a nemoci z povolání - Hučíková, Lucie (2007)
Bakalářská práce se zabývá jak stávající právní úpravou odpovědností zaměstnavatele za pracovní úrazy a nemoci z povolání podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, ale zárověň i novou právní úpravou podle zákona č. 266/2006 Sb., zákon o úrazovém pojištění zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů, která má býti účinná k 1. 1. 2008.