Pracovní doba a doby odpočinku v českém pracovním právu - Holá, Štěpánka (2007)
Bakalářská práce se zabývá pracovní dobou, jejím rovnoměrným i nerovnoměrným rozvržením, prací přesčas a noční prací. Dále dobami odpočinku jako jsou přestávky v práci (bezpečnostní, na jídlo a oddech, ke kojení) a nepřetržitým odpočinkem.