Povinnosti zaměstnavatele související se vznikem pracovního poměru - Diatka, Martin (2007)
Tato práce se zabývá základními povinnostmi zaměstnavatele, které jsou na něj kladeny při vniku pracovního poměru. Jedná se o vztahy zaměstnavatele k zaměstnanci a zaměstnavatele vůči orgánům státní správy.