Teorie regionu : písemná práce k odborné kandidátské zkoušce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wokoun, René, 1953- (Dissertant)
Other Authors: Demek, Jaromír, 1930-2017 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1979.
Subjects:
LEADER 02416ntm a22006017a 4500
001 MUB01000504702
003 CZ BrMU
005 20100520145713.0
008 070604s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 911  |x Obecná geografie. Systematická geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 323.174  |2 MRF 
080 |a 911  |2 MRF 
100 1 |a Wokoun, René,  |d 1953-  |7 xx0003045  |4 dis 
245 1 0 |a Teorie regionu :  |b písemná práce k odborné kandidátské zkoušce  |h [rukopis] /  |c René Wokoun. 
260 |c 1979. 
300 |a 43 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jaromír Demek. 
650 0 7 |a regionalismus  |7 ph125071  |2 czenas 
650 0 9 |a regionalism  |2 eczenas 
700 1 |a Demek, Jaromír,  |d 1930-2017  |7 jk01022190  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra geografie  |4 dgg 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20070604  |l MUB01  |h 1247 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0736 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100520  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100520  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100722  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1423 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120807  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150312  |l MUB01  |h 0723 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150312  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150324  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170208  |l MUB01  |h 2353 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-5645  |5 3145118547  |4 DPČ: Dipl-834, ÚK-geografie  |8 20070604  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180417  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-5645  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK