Zjišťování výživových zvyklostí klientů fitness centra - Dušková, Petra (2007)
Cílem diplomové práce bylo zjistit výživové zvyklosti klientů fitness centra a poukázat na problémy dnešní rekreačně sportující populace. V teoretické části jsme poukázali na správné složení stravy. Rozdělení živin během dne a jejich potřebný příjem. Pro praktickou část jsme zvolili kvantitativní způsob výzkumu pomocí dotazníku s následným vyhodnocením.