Výživa a doplňková strava při posilování - začátečníci - Svoboda, Ondřej (2007)
Ondřej Svoboda, Výživa a doplňková strava při posilování - začátečníci, diplomová práce, FSPS MU, 2007, 82 s. Obsah práce Diplomová práce se zabývá výživou a doplňkovou stravou při posilování a snaží se toto téma co nejvíce přiblížit jedincům začínajícím s aktivním posilováním. Jsou zde podrobně rozebrány základní složky výživy, nejpoužívanější doplňky stravy a jejich vliv na organismus. Zjišťuje znalost začátečníků v oblasti výživy a posilování.