Program prevence kouření pro základní školu - Pešková, Monika (2007)
Práce se zabývá zdravotními riziky kuřáctví, problematikou dětského kuřáctví a způsoby jakými mu lze zabránit. Praktická část obsahuje dva programy prevence kouření pro děti na základní škole.