Výživové zvyklosti u dětí mladšího školního věku - Nekolová, Petra (2007)
Tato práce se zabývá zásadami správné výživy u dětí mladšího školního věku. Jsou zde popsána obecná doporučení pro správný růst a vývoj jedince. V experimentální části se z výsledků výzkumu hodnotí výživový stav dotázaných jedinců dané věkové skupiny.