Okrasné trávy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Alena, 1972- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2004.
Edition:1. vyd.
Series:Česká zahrada ; 56
Subjects:
LEADER 02232cam a2200625 a 4500
001 MUB01000504498
003 CZ BrMU
005 20070605084331.0
007 ta
008 040504s2004 xr af e 000 0 cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
015 |a cnb001309906 
020 |a 80-247-0820-5  |q (brož.) 
035 |a (CZ-BrMZK)000713938 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 635  |x Zahrádkářství  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 635.92:582.542  |2 MRF 
080 |a 635  |2 MRF 
100 1 |a Nováková, Alena,  |d 1972-  |7 mzk2004236703  |4 aut 
245 1 0 |a Okrasné trávy /  |c Alena Nováková. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2004. 
300 |a 98 s., [16] s. obr. příl. :  |b barev. il. ;  |c 21 cm. 
490 1 |a Česká zahrada ;  |v 56 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a okrasné trávy  |7 ph115577  |2 czenas 
650 0 9 |a ornamental grasses  |2 eczenas 
830 0 |a Česká zahrada ;  |v 56 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20070601  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20070601  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20070605  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0126 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2306 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0330 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0100 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20140410  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0230 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2240 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2325 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0924 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1913 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 BOZAH  |b botan. zahrada  |5 3145336965  |8 20070601  |f 78  |f Mimo UK  |q 20180801  |r 20070601  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c botan. zahrada  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOZAH